Dostava in vračila

Velja za lastno dostavo (območja Bohinj, Bled, Lesce, Radovljica, Kranj)

Cena dostave za naročila ...................................................................7€    

Cena dostave za naročila iz območja Bohinja.....................................3€

Pošiljanje po GLS velja njihov cenik https://gls-group.eu/SI/sl/poslji-paket/obcasno-posiljanje/cene

 

 

Minimalna vrednost naročila

 

Minimalna vrednost naročila je 10€ brez DDV

 

 

Plačilo in dostava

 

Trgovec bo naročene izdelke dostavil uporabniku (kupcu) v dogovorjenem roku z lastno dostavno službo ali poslano po pošti. Trgovec si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil učinkoviteje. Paket odpremimo v 1 delovnem dnevu.

Osebni prevzem: pri osebnem prevzemu v poslovni enoti Z Okusom podjetja Nabis d.o.o., Srednja vas v Bohinju 21, 4267 Srednja vas v Bohinju, vsi stroški povezani z dostavo izdelkov odpadejo. Ko je naročilo pripravljeno vas o tem obvestimo. Paket čaka na prevzem še 2 delovna dneva od datuma obvestila. Naročilo lahko prevzamete po dogovoru s trgovcem. Po pošti se dostavlja le blago, ki ne potrebuje hladne verige.

 

Vračilo blaga

 

Prehranske izdelke s kratkim rokom trajanja (manj kot 2 meseca) ali izdelkom, ki morajo biti hranjeni pod posebnimi pogoji (hladna veriga) je mogoče zavrniti in reklamirati le neposredno ob prevzemu naročila. Kupljene izdelke, katerim rok uporabe ne preteče hitro je možno vrniti trgovcu najkasneje v roku 14-ih dni od dne oddanega sporočila o odstopu od kupoprodajne pogodbe. V primeru, ko kupec želi vrniti trgovcu blago, naj na kontaktni elektronski naslov ali kontaktno telefonsko številko, ki sta navedena na strani sporoči, da odstopa od kupoprodajne pogodbe in blago pošlje na naslov: Spletna Trgovina Z Okusom, Stara Fužina 47, 4265 Bohinjsko jezero.

Kupec v zvezi z odstopom od pogodbe krije samo stroške vračila blaga. Kupljene izdelke je potrebno vrniti trgovcu nepoškodovane, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini.

 

Ko izdelek prispe nazaj in prejmemo odobritev oddelka za reklamacije, vam izstavimo dobropis na podlagi katerega vam bomo lahko povrnili plačan znesek oz. vam po želji vnesli novo naročilo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu vrne vplačani znesek oziroma koriščeni darilni bon, morebitne koriščene promocijske kode in drugi popusti pa se uporabniku (kupcu) ne vrnejo. Vračilo vplačanega zneska izvrši trgovec na transakcijski račun uporabnika (kupca). Koriščeni darilni bon trgovec vrne v obliki dobropisa.

Opozorilo: alkohola se ne more izročiti osebi, mlajši od 18 let, ki se ob prevzemu blaga ne nahaja v spremstvu odrasle osebe.

V primeru, da kupec blaga ne prevzame ob dogovorjenem času in je potrebna ponovna dostava, se kupcu zaračunajo dvojni stroški dostave.

 

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjalnik.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.